mentor.bg

''Mozemo se izdici iz neznanja, otkriti da smo pametna, umesna i savrsena stvorenja.''

« Kako s profesorima | Main | Sajt trazi kumove - nastavak »

Sajt trazi kumove
2008/04/01,06:11
Upravo treba da se rodi jedan sajt - za djake i njihove roditelje. Hitno su mu potrebni kumovi koji ce predloziti ime, logo, teme i sve sto jedan dobronameran i kreativan kum moze da ponudi.

Komentari

Comment Icon

Cekam post i pomazem!! : ))

Posted by: pinokio at 2008/04/01, 22:22
Comment Icon Jos informacija pinokio

Sjajno! Sjajno! Sjajno! dakle, moja grandomanska zelja je da obuhvatim sve djake - i osnovce i srednjoskolce. Neke teme su im zajednicke a one specificne bih nekako oznacila. Sto se tice roditelja - cini mi se da oni nekad tako malo znaju o zivotu svoje dece - cast izuzecima - da ce im svakako biti korisno da zavire u djacke probleme. Naravno, bice posebnih tema i za njih. Sad sam u guzvi ali veceras cu napisati post o sadrzaju sajta.
Hvala

Posted by: lilanina at 2008/04/01, 18:59
Comment Icon Hvala na podrsci UniNuNi

Svakim danom mi je sve jasnije cega sam se prihvatila. Medjutim imam znas ono osecanje ==iz stomaka== da ce bas sve biti kako treba samo ako bude dovoljno pozitivne energije. Zato jos jednom - mnogo ti hvala

Posted by: lilanina at 2008/04/01, 18:49
Comment Icon

Ideja divna i prekopotrebna!
Logo nemam vremena da radim, ali sam za teme uvek tu, jer sam i sama roditelj, jer radim i sa djacima i sa roditeljima. Znam kako je biti roditelj iz vise uglova. Ne znam kakvi su vam planovi i kojim uzrastom dece zelite da se bavite. Dajte nesto vise informacija i mogu pomoci. Bitan mi je uzrast dece i dacu vam teme! Pozdrav za ideju!!

Posted by: pinokio at 2008/04/01, 08:31
Comment Icon

hm ... mislim da će ti tu trebati više kumova s obzirom na škakljivu temu :-D. Dobro si krenuo s ovim, tako da za sada postoji materijala, a vidim i potencijala.
Samo naprijed.

Posted by: UniNuNi at 2008/04/01, 08:01
Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu