mentor.bg

''Mozemo se izdici iz neznanja, otkriti da smo pametna, umesna i savrsena stvorenja.''

TVRDOGLAVA VAGA - IZ DRUGOG UGLA
2008/04/15,13:58

 Mogucnost bese tako iznenadna da mi je oduzela dah. Dan pre toga uopste nisam razmisljala da cu putovati bilo gde a kamoli da cu upoznati nekog od blogera. Onda se ukazala mogucnost za put u Nis i prirodno odmah sam pomislila na Pinokio.

Naravno da sam se nadala da cu jednog dana upoznati meni drage blogere ali sam nekako pretpostavljala da cu to znati danima unapred, da ce susretu prethoditi takve pripreme kakve bi se mogle uporediti samo sa onim za satanke državnika ''na vrhu''. Da ne pricam o tome kakva je logisticka podrska tu potrebna - svi oni silini kako, kad, cime, koliko dugo, gde. Kad je vaga u pitanju to je u praksi jos daleko komplikovanije (bolje da ne objasnjavam - ko poznaje makar jednu vagu jasno mu je o cemu pricam).

E pa, u ovom slucaju ne bese nista od toga. Kad sam saznala da je put u organizaciji ''nesposobnjakovica'' propao odlucila sam, za manje od deset sekundi, da krenem sama i upoznam moju dragu Pinokio. Ha...sta kazem ''odlucila sam''? - zapravo znala sam da MORAM da krenem.

Kad sam rekla da ipak putujem sin mi je rekao da sam ''podetinjila'', cerka da je ONA davno prestala da se druzi sa ''imaginarnim'' drugovima dok je najmladja cerka samo pitala kolko cu da ostanem da ima vremena da dovede svoje drustvo. pa dobro - bar jedan glas za.

 

E do Nisa ima oko 300 km. Sve to vreme sam provela smeskajuci se ko neki bezopasan ludak da bih s vremena na vreme uplasila neko dete koje je buljilo u mene glasnim smehom kad god bi mi Pinokio poslala poruku. Ni jednog trenutka nisam pomislila da cu se razocarati kad je upoznam ali (djavo ne da mira) nisam bas bila sigurna da li sam JA zaista njena LILANINA.

 

Trenutak susreta. Prvo osecanje - sreca. A onda - kao da se poznajemo godinama. Teme - razne. Izvinjavam se svim blogerima koju su u to vreme stucali, i ne brinite - pominjale smo vas s ljubavlju. Prekratko nam vreme ali tesim se - bice jos susreta. (Ha...zamalo da zakasnim na zadnji autobus).

 (Dalje)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu